Subotu će se zapjeniti na Gradskom kupalištu
Objavljeno: 07.07.2017.
Da – upravo je to najava početka natjecanja u 3. HVL – Rijeka u kojemu će se naći samo četiri momčadi.

U posljednji trenutak odustala je Pula, pa je brojka u knjizi spala na Delfin, Lošinj, Jadran (Kostrenu) i VKC. Ne tako davno, pred nepuno desetljeće, igrala se je liga sa dvoznamenkastim brojem klubova, respektabilnim igračima i pred više od 700-800 gledalaca.

U Crikvenici će se uvijek igrati vaterpolo, za što se brinu dečki iz ovog vrijednog kluba.

Tijekom travnja i svibnja odradili su promiđbu, agitaciju u školama Zvonka Cara i Vladimira Nazora za uzrast od 1-4 razreda. U klubu su zadovoljni učinkom.

Na bazenima se radi prema satnici - 18 sati škola vaterpola, sat kasnije kadeti, juniori, seniori.

U kampu potencijalnih nada hvrvatskog vaterpola u Šibeniku, na Crnici boravili su Vilim Kordiš i Bože Galić.

U-13 selekcija završila je ligu koja se je igrala na Kantridi. U konkurenciji 9 klubova osvojeno je osmo mjesto sa jednom pobjedom, jednom podjelom bodova i šest poraza. Nedostatak uvjeta za rad (bazena) ostavio je trega, ali usprkos svemu sa malo sreće moglo je i bolje...

Sada je na rasporedu liga – 3. Vaterpolo liga Rijeka i prva utakmica koja se igra u subotu u 20,30 sati na Gradskom plivalištu sa susjedima iz Kostrene.

U bazen će skočiti brojna dobro znana imena (Glavurtić, Bojan Car, Brnjac, Gržičić, Brozičević, Maček), pa mladići iz Primorja braća Sven i Marko Augusti te Severinski. Mlade domaće nade biti će zastupljene preko Filipa Cvetkovića, Nikole Bačića, Ivana Galića, Roka Katnića, Damijana Kostrenčića, Mateja Gašparovića, Brune Karlovića.

Vrijedi doći subotu na bazen i dati podršku našim vaterpolistima, koji se u skromnim uvjetima itekako junački bore i dokazuju.

S. Lončarić

 

Top