Maškarano ludilo u Crikvenici 2012. traje od 7. siječnja do 22. veljače, a Crikveničane i njihove goste očekuje punih sedam tjedana dobre zabave, smijeha i raznolikih maškaranih događanja.

Veliki maškarani šator na parkiralištu Petak pokraj autobusnog kolodvora u Crikvenici će i ove godine ugostiti sve željne lude zabave, smijeha, plesa i dobre muzike. Subotom će za odličnu atmosferu biti zadužena zvučna glazbena imena s hrvatske estrade.

Ove subote, 7. siječnja, će se u Gradskoj luci podignuti i zavijoriti maškarana zastava. U 16 sati će započeti maškarano druženje crikveničkih grupa u Matkovićima. U 23 h će u velikom maškaranom šatoru biti svečana primopredaja gradskoga ključa između Damira Rukavine, gradonačelnika Grada Crikvenice  i Velimira Katnića - Joja, meštra crikveničkih maškara. Tim će simboličnim činom meštar postati gradonačelnik s mandatom od 7 tjedana, a maškare preuzeti vlast. Nakon primopredaje će maškarane i nemaškarane posjetitelje do ranih jutarnjih sati zabavljati Dražen Zečić.

Nedjelja je pak rezervirana za prvu ovogodišnju čajanku i tombolu, koja će se održati u caffe baru "Milman" na crikveničkoj tržnici, s početkom u 15 sati.

Pridružite nam se na maškaranom ludilu u Crikvenici, opustite se i zabavite te nakratko postanite netko drugi.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 Detaljnije informacije o maškarama se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net.

Organizator ovogodišnjih maškara u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Apoksiomen" d.o.o., a pokrovitelj Grad Crikvenica.

 

 

Top