Hrvatski olimpijski odbor i ove godine, za Veliki dan hrvatskog športa, dodjeljuje nagrade najuspješnijim športašima i športašicama, trenerima kao i fair play nagradu. Ove godine će se nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora dodijeliti 27.12.2012. godine.

Hrvatski fair play odbor poziva sve športaše, športske djelatnike, novinare, športske udruge i sve ljubitelje športa da kandidiraju osobu iz područja športa koja je svojim nastupom, ponašanjem ili na drugi način u tijeku športskog natjecanja ili u svezi s natjecanjem iskazala izrazito fair i športsko ponašanje.

Fair play ponašanje vrlo je važno za uspjeh u športu, ne dopustite da ostane neprimijećeno i zaboravljeno!

PROCEDURA: Do 10.12.2012. godine dostavite prijedlog kandidata za dodjelu Fair play nagrade HOO-a za 2012. godinu, sa kratkim opisom situacije, postupka ili nekog drugog djela, uključujući i vrijeme i mjesto tog fair play podviga. Kandidature se dostavljaju poštom na adresu HOO-a: Hrvatski olimpijski odbor, 10000 Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11, s naznakom "za FAIR PLAY 2012." ili e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top