U petak je na humanitarnoj nogometnoj utakmici u crikveničkoj sportskoj dvorani pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike, dr. sc. Iva Josipovića, i Hrvatskog olimpijskog odbora za djecu koja boluju od rascjepa kralježnice iz Udruge „Aurora" prikupljeno 29 tisuća kuna. Crikveničani su se na utakmicu odazvali u velikome broju, tako da je dvorana bila prepuna, a na plemenitosti i velikom srcu im je zahvalio i sâm predsjednik Josipović koji se upoznao i fotografirao s djecom iz udruge „Aurora" te „Morčićima" iz NK „Crikvenica", kojima je darovao lopte.

Bivši hrvatski reprezentativci okupljeni u ekipi „Humane zvijezde Hrvatske" u Crikvenici su s veteranima NK „Crikvenica" održali svoju 45. utakmicu, koja je završila rezultatom 5:3. Dosadašnjim su angažmanom Humane zvijezde u humanitarne svrhe skupile 4,3 milijuna kuna.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su muška klapa „Tić" i ženska klapa „Sveta Jelena".

Uoči utakmice, predsjednik Josipović je u društvu v.d. župana Primorsko-goranske županije Vidoja Vujića i gradonačelnika Grada Crikvenice Damira Rukavine sa suradnicima posjetio i Dječji dom „Izvor" gdje je djeci uručio prigodne poklone, a polaznici dramske sekcije su za goste izveli predstavu „Lažeš, Melita".

Top