P1070839Gradonačelnik Damir Rukavina sa suradnicima primio je dobitnike ovogodišnjih nagrada u akciji Hrvatske turističke zajednice „Volim Hrvatsku“. U kategoriji „Čovjek-ključ uspjeha u turizmu“, titulu najboljeg iznajmljivača ponijela je obitelj Stojčić iz Crikvenice, najbolja inspektorica je gospođa Nevenka Šegan, a Selce je osvojilo treće mjesto u akciji „Plavi cvijet“ koja se tradicionalno dodjeljuje najuređenijim mjestima na Jadranu.

P1070838Prijamu su nazočili obitelj Stojčić i gospođa Šegan, predstavnici Mjesnog odbora Selce i Turističke zajednice Grada Crikvenice. Gradonačelnik im je uputio čestitke povodom osvajanja nagrada istaknuvši kako su ovogodišnja priznanja najbolji dokaz kvalitete rada djelatnik u turizmu, a i zahtjevnoj dužnosti inspektora te je izrazio zadovoljstvo što su taj trud i zalaganje prepoznati i na državnom nivou. Visoki standard života i uređenost sva četiri crikvenička mjesta doprinose razvoju turizma, a veliki iskorak u kvaliteti dogodit će se kada se riješi problem hotelske kuće „Jadran“. Gradonačelnik je istaknuo da je u Crikvenici upravo u tijeku uređenje centralnog Trga Stjepana Radića, najveća investicija u povijesti grada, koja će Crikvenici podariti novu vizuru i novu kvalitetu te da, uz ovakve ljude i standarde življenja u gradu, s optimizmom možemo gledati u budućnost.

Ljubomir Stojčić je u ime svoje obitelji istaknuo da ih je nominacija za natjecanje u akciji Hrvatske turističke zajednice, koju je inicirala Turistička zajednica Grada Crikvenice, ugodno iznenadila, te da je osjećaj dobivanja nagrade i cijelo iskustvo preuzimanja nagrade na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku bilo nezaboravno. Obitelj Stojčić se turizmom bavi već dugi niz godina, a u kvalitetu svojih kapaciteta nastavit će ulagati i ubuduće..

Inspektorica godine, Nevenka Šegan, istaknula je da je u svojemu 30-godišnjem stažu 25 godina provela u Inspektoratu u Crikvenici te da priznanje za dugogodišnji kvalitetan rad ima posebnu težinu s obzirom da u Državnom inspektoratu djeluje čak 1100 inspektora. Veći dio zadataka je gospođa Nevenka obavljala u segmentu ugostiteljstva i turizma.

Predsjednik Mjesnog odbora Selce Žarko Stilin istaknuo je kako se ovogodišnje osvojeno 3. mjesto u akciji „Plavi cvijet“ može smatrati prvim za područje Sjevernog Jadrana jer su prve dvije nagrade osvojila dalmatinska mjesta. Istaknuo je vrijednost malih komunalnih akcija koje poduzima Mjesni odbor Selce koje doprinose uređenosti mjesta, a samim time i turizmu.

Direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić je još jednom uputila čestitke svim dobitnicima nagrada te istaknula kako Selce već dugi niz godina dobiva nagrade u akciji „Plavi cvijet“, te da vjeruje da će tim stopama krenuti i druga mjesta u sklopu Grada Crikvenice. Istaknula je i višegodišnji uspjeh Gradskog kupališta u Crikvenici, koje je osvojilo nagradu za najbolju urbanu plažu u Hrvatskoj, a već godinama čuva svoje mjesto među najljepšim plažama u Hrvatskoj.

Gradonačelnik je svim uzvanicima uručio prigodne poklone zaželjevši im mnogo uspjeha u budućem radu.

Top