Povjerenstvo Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice je u okviru projekta "Volim Hrvatsku" (akcije Plavi cvijet i Zeleni cvijet), EDEN - Europska destinacija izvrsnosti, Experience Croatia - "Doživi Hrvatsku" i "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" odabralo dobitnike nagrada za poseban doprinos hrvatskom turizmu u 2012. godini. Najuspješnijima će biti dodijeljene nagrade na Danima hrvatskog turizma, koji će se održati 18. i 19. listopada u Dubrovniku. Selce je u kategoriji uređenosti turističkih mjesta od 1.000 do 3.000 stanovnika osvojilo vrijedno 3. mjesto za kvalitetu ponude i cjelokupnu uređenost. Do sada je Selce čak četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, osvojilo dva puta drugo mjesto i 2002. godine prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice "Plavi cvijet" kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu.

U akciji "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" su dodijeljene nagrade u ukupno 24 kategorije.

S crikveničkoga područja su nagrađena dva djelatnika na državnoj razini, i to Nevenka Šegan u kategoriji inspektor godine te Ljubomir Stojčić, najuspješniji privatni iznajmljivač.

Grad Crikvenica ovim putem od srca čestita dvama najboljim djelatnicima i zahvaljuje na doprinosu svima koji na bilo koji način sudjeluju u obogaćivanju turističke ponude i održavanju uređenosti u Selcu.

Top