U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, gradonačelnik Damir Rukavina je svim prosvjetnim djelatnicima uputio čestitku:

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori, prosvjetni radnici,

U ime Gradskoga vijeća i Gradske uprave Grada Crikvenice, čestitam Vam Vaš dan i odajem priznanje za Vaš svakodnevni trud i zalaganje koji ulažete u radu s djecom i mladima. Odgojno-obrazovna profesija jedna je od najodgovornijih i najplemenitijih djelatnosti koja oblikuje budućnost ovoga grada i cijele države, koja se temelji na mladim, obrazovanim ljudima. Hvala Vam na ustrajnosti, potpori i ljubavi koje svakodnevno pružate svojim učenicima i uvodite ih u svijet znanja. Hvala Vam za sve što činite, ponosni smo na sve Vaše uspjehe i sjajne rezultate Vaših učenika. Želim Vam  mnogo uspjeha u budućem radu!“

 

Povodom Svjetskog dana učitelja, gradonačelnik će u utorak, 9. listopada 2012. g. s početkom u 11:00 h u Gradskoj vijećnici primiti učitelja Iva Tkaleca iz OŠ Zvonka Cara s njegovim učenicima, državnim prvacima na natjecanju „Sigurno u prometu“. U 11:30 h slijedi prijam za odgojitelje, nastavnike i profesore iz Dječjeg vrtića „Radost“, OŠ Vladimira Nazora i Zvonka Cara te Srednje škole dr. Antuna Barca. Prilika je to da se prosvjetnim djelatnicima oda priznanje za trud i zalaganje koje ulažu u radu s djecom, čiji se rezultati odražavaju u vrhunskim rezultatima koje crikveničke škole i vrtić kontinuirano postižu na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

Top