100_3380Ekipa OŠ Zvonka Cara treći put zaredom je postala je županijskim prvakom na natjecanju „Sigurno u prometu" pod mentorstvom Ive Tkaleca. Od natjecatelja iz cijele županije, upravo su učenici crikveničke Osnovne škole Zvonka Cara osvojili 1. mjesto ekipno i 1., 2. i 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Iz cijele županije su se tri učenika iz crikveničke škole (od ukupno četiri koliko čini ekipu) plasirali na državno natjecanje.

Na državnom su natjecanju ponovo zablistali na ponos svojeg mentora, škole, Grada i Županije i osvojili prvo mjesto na Državnom natjecanju ekipno, i prvo mjesto na Državnom natjecanju u kategoriji djevojčica i u kategoriji dječaka. Oboje učenika prvim mjestom zagarantiralo je plasman na Europsko natjecanje koje će se održati od 21.-24.rujna u Poljskoj. Ovo je najveći uspjeh koji je OŠ Zvonka Cara postigla na natjecanjima od početka svojeg apostojanja.

Izuzetno smo ponosni na sve učenike i mentora, a dva prva mjesta u državi i plasman na Europsko natjecanje puno znači za našu školu. Za izvrsne rezultate u radu s učenicima u školskoj godini 2011./2012. mentoru Ivi Tkalecu u Zagrebu je uručen Oskar znanja od resornog ministra, dr.sc. Željka Jovanovića.

Osim toga, Ivo Tkalec je, odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje od 26. 6. 2012., postao voditelj Županijskog stručnog vijeća PGŽ za učitelje tehničke kulture.

Učiteljsko vijeće Osnovne škole Zvonka Cara je na svojoj sjednici održanoj 5. srpnja 2012. godine jednoglasno donijelo Odluku o kandidaturi učitelja Ive Tkaleca za županijsku nagradu povodom proslave Svjetskog dana učitelja koji se obilježava 5. listopada.

Top