p10601912Vikend uoči Dana Grada Crikvenice koji je pred nama nudi brojna sportska, kulturna i zabavna događanja na području cijeloga grada. Već danas će u Selcu, na plaži Tunar, posjetitelji uživati u autohtonom primorskom ozračju u sklopu manifestacije „Primorska noć“ koja počinje u 19:00 sati.

Večeras će se održati i dva koncerta, jedan u Crikvenici, a jedan u Jadranovu. Na terasi Hotela „Esplanade“ u Crikvenici će večeras nastupiti popularna klapa „Cambi“ iz Kaštel Kambelovca. Koncert počinje u 21:00 sat, a cijena karte je 50,00 kn.

U Jadranovu će pak, u uvali Grabrova atmosferu usijati koncert Hladnog piva. Kao predgrupa će nastupati bendovi koji djeluju u sklopu Crikveničke rock scene, a kao specijalni gosti svirat će jakovarska grupa Epicentar i Bombarderi iz Zagreba. Koncert počinje u 21:00 sat, a ulaz je besplatan.

 

Subotu će obilježiti sportska događanja -  u 10:00 h 34. Stolnoteniski turnir "Plaža" na Gradskom kupalištu u Crikvenici, a u 11:00 h tradicionalna jedriličarska regata povodom Dana Grada Crikvenice u klasi Optimist.

 

Istoga će se dana (subota, 11. 08.) u Selcu održati koncert Nevena Hrustića u župnoj crkvi sv. Katarine, a posjetitelji  će imati priliku razgledati i izložbu slika i batika autorice Klaudije Hreljac-Ninić u Galeriji "Stara škola" u Selcu.

 

U nedjelju će u ranim jutarnjim satima započeti međunarodno ribolovno natjecanje "6. Grand Prix Crikvenice" u lučici Podvorska u Crikvenici. U 11:00 h slijedi drugo natjecanje u sklopu regate povodom Dana Grada Crikvenice u klasi Optimist.

 

Nedjeljna večer će također biti bogata glazbenim događanjima – u Selcu će se na Trgu Harmica s početkom u 21:00 sat održati koncert tamburaškoga orkestra i pjevačkoga zbora KUD-a "Neven", a u lučici Pazdehova u Dramlju, također u 21:00 h, „Melodije s okusom mora“. Gosti večeri su Sandra Bagarić i Darko Domitrović. U Jadranovu će u 21:00 h nastupiti KUD "Martin Matetić" ispred crkve sv. Jakova.

 

 U ponedjeljak će se u 21:00 h održati „Primorski tanci ponediljkon“ na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a u isto vrijeme će kod fontane (na Strossmayerovom šetalištu u Crikvenici) nastupiti  tamburaški orkestar KUD-a "Vatroslav Lisinski“. U lučici Pazdehova u Dramlju održat će se „Večer primorske pjesme“; program također počinje u 21:00 h.

 

Top