P1070214Danas je u Gradskoj upravi predstavljeno novo lokalno glasilo, „Crikvenički vjesnik“. Prezentaciji su nazočili glavni urednik Damir Konestra, članice uredništva Kristina Grubišić i Silvija Košuljandić, te predstavnici Državnog ureda za reviziju, pročelnik Područnog ureda Rijeka Zoran Strenja, pročelnik Područnog ureda Pazin Damir Ćus, kao i dužnosnici i pročelnici Gradske uprave Grada Crikvenice.
Gradonačelnik Damir Rukavina je istaknuo zadovoljstvo uspješno provedenim natječajem za lokalno glasilo na kojemu je kao najbolji ponuditelj izabrana tvrtka „Komus media & marketing“
iz Rijeke. Gradonačelnik je naglasio da će glasilo izlaziti dvomjesečno u nakladi od 5000 primjeraka te će se, u suradnji s Hrvatskom poštom, besplatno distribuirati građanima. Pozvao je i sve čitatelje da redakciji dostave svoje prijedloge tema kako bi „Crikvenički vjesnik“ što detaljnije pratio teme od interesa za građane. Isto je istaknuo i glavni urednik, g. Damir Konestra, te pozvao sve zainteresirane da svoje prijedloge, pohvale ili kritike šalju na E-mail adresu redakcije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Na istu se adresu mogu javiti i svi koji su zainteresirani za oglašavanje u glasilu.
Damir Konestra je istaknuo i kvalitetnu suradnju s Gradskom upravom na pripremi prvoga broja, čija je glavna tema uređenje Trga Stjepana Radića. „Crikvenički vjesnik“ je glasilo koje će pratiti sve aktualne teme u gradu, od komunalnih tema, preko turizma, kulture, sporta i rada udruga. Teme bira i obrađuje uredništvo, a list će biti dostupan i u elektronskom obliku na službenoj internetskoj stranici Grada Crikvenice, www.crikvenica.hr. Posebnost elektronskog izdanja će biti i multimedijalni sadržaji koji će biti priloženi uz svaki broj, odnosno video isječci vezani za teme obrađene u broju. Prvi broj donosi kratki film s ovogodišnjih Dana Frankopana.
Članovi uredništva, autori tekstova i fotografija su Iva Baldo, Silvija Košuljandić, Kristina Grubišić, Domagoj Knez i Ana Srdoč.
Top