×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/kidricevo
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kidricevo

p1070154U nedjelju, 24. lipnja 2012. delegacija Grada Crikvenice na čelu s gradonačelnikom Damirom Rukavinom posjetila je Općinu Kidričevo povodom Dana Općine. Gradonačelnik Rukavina je s kolegom Antonom Leskovarom u sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća svečano potpisao Sporazum o suradnji, čime je Općina Kidričevo i službeno postala grad prijatelj Crikvenice. Gradonačelnik je tom prigodom izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i dugogodišnjim prijateljstvom koje su inicirale naše udruge umirovljenika. „Suradnja s Općinom Kidričevo se sada i formalizirala te vjerujemo da ćemo i nadalje uspješno surađivati na gospodarskom planu te realizirati razmjene na području kulture i sporta", istaknuo je gradonačelnik. Posebno je istaknuta kvalitetna suradnja na kandidaturi zajedničkog projekta za dobivanje bespovratnih sredstava iz IPA fonda Europske unije.

Svečano potpisivanje Sporazuma o suradnji u Crikvenici održat će se u sklopu programa povodom Dana Grada Crikvenice, 17. kolovoza 2012. godine.

{gallery}kidricevo{/gallery}

Top