logo_veterani_kosarkaCrikvenica će posljednjeg vikenda u svibnju biti grad košarke. Naime, od 24. do 27. svibnja će se u Crikvenici održati 24. izdanje međunarodnog košarkaškog turnira veterana "Old stars Zagreb".

Riječ je o najvećem regionalnom veteranskom košarkaškom turniru, na kojemu će se ove godine okupiti čak 36 momčadi i 9 ženskih veteranskih ekipa s oko 600 košarkaša i košarkašica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Ekipe su podijeljene u dvije kategorije: 35+ (igrači koji su navršili 35 godina i stariji) i 45+ (igrači koji su navršili 45 godina i stariji).

Ukupno će se odigrati 92 utakmice u dvije crikveničke dvorane - Gradskoj sportskoj dvorani i dvorani Srednje škole dr. Antuna Barca, a 20 utakmica će se odigrati u u dvorani Doma športova u Kraljevici.

 

Turnir počinje u četvrtak u 17 sati u sve tri dvorane, a u petak i u subotu će se utakmice igrati tijekom cijeloga dana u (od 9 do 20 sati). Velika finala su na rasporedu u nedjelju u 11:30 sati (u kategoriji 45+) te u 12:30 sati (u kategoriji 35+).

U petak, 25. svibnja će se u Hotelu "Varaždin" u Selcu u večernjim satima održati "Košarkaška noć", u sklopu koje će se sve ekipe družiti i dobro zabaviti.

 

U privitku je raspored utakmica u sklopu 24. turnira veterana u košarci "OLD STARS ZAGREB". Organizator 24. međunarodnog košarkaškog turnira veterana "Old stars Zagreb" je Prva udruga košarkaških veterana "Old stars Zagreb" iz Zagreba, a suorganizatori košarkaški klubovi "Crikvenica" i "Kraljevica".

Pokrovitelji turnira su Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Top