×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/potpis_ugovor_2
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/potpis_ugovor_2

P1060048Danas je gradonačelnik Damir Rukavina u ime Grada Crikvenice potpisao Ugovor o građenju sa zajednicom izvoditelja GP KRK d.d. - SUN ADRIA d.o.o. Ugovorom  se  dogovorilo  izvođenje radova proširenja Trga Stjepana Radića u Crikvenici, prema dokumentaciji za nadmetanje i troškovniku iz ponude kojom je zajednica ponuditelja sudjelovala u otvorenom postupku javne nabave.

Gradonačelnik je istaknuo kako se radi o najvećem projektu u povijesti grada Crikvenice, u vrijednosti od 25 milijuna kuna.

U ovoj, prvoj fazi radova, zbog kojih su iz porata privremeno preseljene  brodice proširit će se obalni dio trga, grad će dobiti novu i ljepšu vizuru, a prostor će postati  funkcionalniji, odnosno na novom trgu će se moći održavati razna društvena događanja. Procijenjena vrijednost ove investicije je 5 milijuna kuna, a rok za završetak radova je prije početka turističke sezone, najkasnije 15. lipnja.  

 

Ispred GP Krka ugovor je potpisao direktor Josip Purić, a ispred Sun Adrije direktor Radojko Brnčić. G. Purić je istaknuo uspješnu dugogodišnju suradnju GP Krka  s Gradom Crikvenicom na brojnim projektima te izrazio uvjerenje da će i ovaj posao biti obavljen u roku i na zadovoljstvo investitora i svih građana Crikvenice.

{gallery}potpis_ugovor_2{/gallery}

Top